Yeni Yılda

Yeni Yılda

YENİ YILDA “YENİ UMUTLAR”A YER AÇALIM!
Bir yılı daha geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde her yer ışıl ışıl;  umutların aydınlattığı, dikkatlerin iyi ve güzelliklere yöneldiği, dolayısıyla enerjilerin yükseldiği bir dönem.

Gelecek güzel günlerin hayali kuruluyor, bir anlamda zihinsel tasarımı yapılıyor.

Yeni yıl “yeni umutlar” demektir.  Sağlık, sevgi, barış, dostluk, mutluluk, başarı, huzur, bolluk, bereket vb… tüm olumlu dilekler gönderilip alınıyor.

Yeni umutlara nasıl yer açabiliriz?

 “UMUT” gönlümüzden aklımıza, aklımızdan da dilimize geçen olumlu inançtır.  Umuda yer açmak için geçen yılda  bizi olumsuz etkileyen kişi veya olayları geride bırakmak gerek. Tamamlanan dosyaları kapatıp, arşive göndermek gibi…

Yıl sonu “bireysel farkındalık  = bilinçaltı arınma” çalışmasını yapmalıyız.
Bilinçaltı zihin, kişisel bilgisayarımızın hard diski gibi işliyor. Yaşadığımız, gördüğümüz, duyduğumuz her şey için ayrı bir dosya açıyor ve kayda geçiriyor. Bu dosyaların birçoğu, bizim kontrolümüz dışında açılarak yükleme yapıldığı için, gücünü ve bizim için kapladığı alanı çoğu zaman bilemiyoruz. Ancak zamanla gücümüzün, enerjimizin azaldığını fark edebiliyoruz.

Yeni yılda, yeni umutlarla yapmak istediklerimizi gerçekleştirebilmek için zihnimizde yer açmak, boşluk yaratmak, odağımızı umutlarımıza yöneltmek; kendimize armağan vermektir!

Gönlünüzden geçen umutlarınızla buluşmanız dileğiyle, SAĞLIKLI VE MUTLU YILLAR!..

Bu yazıyı paylaş

Profesyonel Destek İçin

Bize Ulaşın

Online Seans Talebi