Sağlığınızı Korumak Sizin Elinizde

Sağlığınızı Korumak Sizin Elinizde

Sağlığınızın yerinde olması  ve kendinizi iyi hissetmenin yolu “SİZİN FARKINDALIĞINIZLA İLGİLİDİR.”

Nefes almanızda zorluk varsa, damarlarınızda tıkanıklık olduğunda, barsak drenajı ya da idrar akışı engellendiğinde ve sinirsel uyarıda blokaj olduğunda yaşamınız için ciddi sorun var demektir. Tüm bunlar kısa sürede belirti verir ve gerekli önlemleri almanızı sağlar.

Peki ya duygu durumunuzdaki  tıkanıklıklar ?
Bunları kolaylıkla farkedebiliyor musunuz? Bunların sizi nasıl etklediğinin farkında mısınız?
En büyük zarar veren tıkanıklık duygularımızın akışındaki engellenmelerde olmaktadır. Bunun etkisi yavaş yavaş ortaya çıkmakta, çoğunlukla da birey buna neden olan şeyi  tam olarak bilememektedir.

Bazen unutkanlık, bazen neşesizlik, bazen alınganlık, bazen de yalnızlık hissi olarak algılanabilir. Bu gibi durumların tanısını koyabilmeniz  için duygu durumunuz hakkında farkındalık  geliştirmelisiniz. Mevcut durumu fark ederseniz,  ancak durumun  değişimini  gerçekleştirmeniz  mümkün olacaktır.

Duyguları tanımak ve dile dökmek insanı rahatlatan ve kendini iyi hissettiren  bir beceridir. Bütün becerilerde olduğu gibi, bunun de püf noktalarının öğrenilmesi, uygulanması ve geliştirilmesi gerekir.

Zihin ve beden bir bütündür ve birinde olan, diğerini etkiler. Düşünce ve duygularınızdaki engellenmişlik hissini  (tıkanıklık) ortadan kaldırarak bedensel sağlığınızı korumak SİZİN ELİNİZDE!

Bedensel, zihinsel ve duygusal yönden sağlıkla ve mutlulukla  kalın!…

Bu yazıyı paylaş

Profesyonel Destek İçin

Bize Ulaşın

Online Seans Talebi