Quantum Düşünce Modeli

Quantum Düşünce Modeli

Quantum düşünce modeli; atom altı alanda etkili olabilen, nitelikli düşünce biçimidir.

Nitelikli olması; bizim ona yükleyeceğimiz anlam sayesinde olur. Gelişim gösterebileceğimiz tüm yaşam alanlarımızda istediğimiz hedeflere (sağlık, varlık, başarı, huzur, mutluluk, sadelik v.b) ulaşmak için bu düşünce modelinden yararlanabiliriz.

Çoğu zaman düşünüyoruz, ancak nasıl düşündüğümüzü biliyor muyuz?

Düşünmek üzerine düşünmek bilinçli bir seçimdir. Farkında olmayı gerektirir. Farkındalıkla düşünmek, bizim yaşamamıza istediğimiz değeri katar.

Düşünceler, zihnimizde oluşan küçük enerji titreşimleridir. Ve düşüncelerin enerjileri  benzerlerini kendine çeker. Bu, Quantum düşünce modelinin  özüdür. Her atom parçacığı kendinde bütünün özelliklerini barındırır. Hayallerimiz,  isteklerimiz, korkularımızın anlamlandırdığı düşüncelerimizin oluşturduğu enerji titreşimleri, bunların yaşamımızda  gerçekleşmesinde büyük rol oynar. Burada en önemli faktör bilinçli olarak neye odaklandığımızdır. Olumluya odaklanmak olumluları, olumsuza odaklanmak ta olumsuzları yaşamımıza çekecektir.

Olumlu düşünebilmek sanatsal bir beceridir.

Ve de tüm beceriler gibi istek, disiplinli bir çalışma, azim ve kararlılıkla o yolda yeterli süre ilerlemeyi gerektirir.

Son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz:

Yeter ki iste! Sen iste, evren gerçekleştirir! Evrene mesaj gönder!

komutlarının doğru işletim sistemi, Quantum düşünce modelidir. Bunu uygulamak için zihnimizin nasıl işleyiş gösterdiğini  iyi kavramak gerekir. Bilinçli zihin, sorularla işleyen, sorgulayıcı bir sistematiğe sahiptir.
Bilinçaltı zihin ise, kabullenicidir. Düşündüğümüz ve dile getirdiğimiz durumu, yaşamımıza katma, gerçekleştirme sorumluluğunu üstlenmiştir. Canlı olarak varlığımızın sürekliliğini sağlar. Kesin ve net komutlar almayı sever. Olumsuz  veriyi işlemez, yalnızca olumlu olan komutu alır.

Yapma dersin, “ Yap” ı alır.
Çocuğa “Koşma, düşersin” deriz, koşar ve düşer. Çünkü bilinçaltı “koş” ve “düş” gibi olumlu komutları  işleme koymuştur.

Olumlu düşünceler ve duygular quantum alanında güçlü titreşimlere yol açarak, enerjimizi, motivasyonumuzu artırırken;
öfke ,kıskançlık, suçluluk, korku ve kaygı gibi olumsuz duygular bizim hücresel enerjimizi çaldığından, hedeflerimize ulaşmak için gerekli enerjimizi azaltır.

Quantum düşünce modelinden yararlanabilmek için, öncelikle “işe yarayacağı” ön kabülüne sahip olmalıyız.

Düşüncelere ek olarak algılarımızın da olumlu yönde disipline edilmesi ve evrensel sistemin işleyişini anlayabilme becerilerimizi geliştirmek durumundayız.

Düşündüğümüz, gerçekleşmesini istediğimiz şeye %100 inanmamız,  olumlu enerjinin saf ve temiz olması, isteğin gerçekleşmesini sağlayan faktörlerdir.
Quantum düşünce modeli; sizin için bir değer taşıdığı zaman, yaşamınıza değer katacaktır.

Düşünceleriniz nitelikli ve istediğiniz değerler yaşamınızda olsun!…

Bu yazıyı paylaş

Profesyonel Destek İçin

Bize Ulaşın

Online Seans Talebi