Elektrik Santrali Gibiyiz

Elektrik Santrali Gibiyiz

VÜCUDUMUZ  ELEKTRİK ÜRETİYOR!

İlginç!…  değil mi?

Bunu aslında hepimiz biliyoruz. En çok  evlilik proğramlarında karşı cinsten biri için “elektrik aldım” ya da ”elektrik alamadım” diye dile getirildiğini duyuyoruz.

Demek ki, herkesin ürettiği bir elektrik akımı var  ve her insan kendi  ürettiği elektriğin  ışığını yayıyor.

Beynimizde oluşan düşünceler  (gerek kendimiz, gerekse başkaları,  hayvanlar, bitkiler, evrendeki her şeyle ilgili olabilir.) bu elektriki akım sayesinde vücudun diğer bölümlerine iletilirler. Bunu gerçekleştiren sinir sistemimizdir.

Düşünceler  olumlu olduğunda, bireyin duyguları da olumlu etkilenmekte (sevgi, saygı, hoşgörü,  mutluluk, huzur, bolluk, neşe vb)  oluşan  sinerji ile akımın şiddeti arttığından; aydınlıkla simgelenmekte, bu da bireyin yüzüne ve  aurasına  ışık olarak yansımaktadır.

“İçinin aydınlığı  yüzüne vurmuş” deyiminde olduğu gibi…

Oysa olumsuz düşünceler  (kin, öfke, kıskançlık,nefret, kibir vb)  hücrelerarası  elektriki akımda kesintilere neden  olduğundan; zihnimizde karanlık simgesiyle özdeşleşir ki , bu da dışarıdan fark edilebilen bir soğukluk, olumsuz enerji , ya da elektrik alamama  halinde yansır.

Peki, bu vücudumuzda oluşan elektrik akımı gösterilebilir mi?

Elbette!

Beynimizde oluşanı EEG   (Elektroensefalografi),

Kalbimizdeki akımı EKG  (Elektrokardiyografi),

Kaslarımızdakini ise EMG (Elektromyografi) ile kağıda dökmek mümkün. Oluşan elektriksel akımı değerlendirerek bu organların fonksiyonlarıyla ilgili bilgilere ulaşıyoruz.

Vücudumuzun sağlıklı olması, düşünceler, duygular ve davranışlarımız arasındaki  elektriksel  akımın kalitesi ile doğrudan ilişkilidir.

Olumlu elektriğiniz bol olsun, sağlıklı ve mutlu kalın!…

Bu yazıyı paylaş

Profesyonel Destek İçin

Bize Ulaşın

Online Seans Talebi